Amb el pastís impossible, la sabadellenca Ángeles Mañas ens ha fet una classe de rebosteria avançada amb una recepta en la que "la dificultat estar en evitar que el flam i la massa es barregin". Amb l'ajuda de la blocaire de 'El Horno de Melek' seguim al peu de la lletra la preparació d'aquest postre característic dels països d'Amèrica Llatina i aprenem a fer tiramisú i Hojaldrinas d'Oli
domingo, 26 de enero de 2014
8ª Colaboración a "Tarda de Radio" a Radio Sabadell
Con el pastel imposible, la sabadellense Ángeles Mañas nos ha hecho una clase de repostería avanzada con una receta en la que la dificultad es que el flan y el bizcocho no se mezclen. Con la ayuda de la bloguera del "Horno de Melek" seguimos al pie de la letra la preparación de este postre característico de países de América latina y aprendemos hacer tiramisú y xatinas de aceite.
Amb el pastís impossible, la sabadellenca Ángeles Mañas ens ha fet una classe de rebosteria avançada amb una recepta en la que "la dificultat estar en evitar que el flam i la massa es barregin". Amb l'ajuda de la blocaire de 'El Horno de Melek' seguim al peu de la lletra la preparació d'aquest postre característic dels països d'Amèrica Llatina i aprenem a fer tiramisú i Hojaldrinas d'Oli
Amb el pastís impossible, la sabadellenca Ángeles Mañas ens ha fet una classe de rebosteria avançada amb una recepta en la que "la dificultat estar en evitar que el flam i la massa es barregin". Amb l'ajuda de la blocaire de 'El Horno de Melek' seguim al peu de la lletra la preparació d'aquest postre característic dels països d'Amèrica Llatina i aprenem a fer tiramisú i Hojaldrinas d'Oli
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario